ام دی اف مات در انواع رنگ ها
- ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
چوب طبیعی دارای رگه ها و گره های غیر یکنواخت می باشد که سبب شده اغلب افراد از آن به عنوان مواد اولیه برای ساخت کابینت یا میز استفاده نکنند. در مقابل ام دی اف مات دارای سطحی یکنواخت و همگن می باشد. در کنار ظاهری مطلوب ام دی اف دارای مزایایی از جمله سوراخکاری راحت ، چسب کاري ، ميخ شدن، پرداخت ، برش ، رنگ پذيری و پيچ و و روکش شدن است. مناسبترین اتصال برای ام دی اف پپچ هاي خودکار و ميخ های مورد استفاده در دستگاه های بادي نيوماتيک (penomatic) مي باشد. ام دی اف های مات جدید که امروزه در بازار یافت می شود دارای توانایی بیشتری براي پيچ و ميخ کاری می باشد.
کاربرد ام دی اف مات:
ام دی اف جایگزین مناسبی برای چوب در انواع سازه ها می باشد. کاربرد ام دی اف خام علاوه بر کابینت سازی درتوليد انواع سازه ها همچون مبلمان ، کمد ، تخت، کابينت آشپزخانه، جاکتابي، ميز و صندلی ، دیوار پوش ، پوشش سقف ، انواع قفسه، کف پوش بصورت پارکت و تايل، وايت برد، بيلبردو.. می باشد. ام دی اف ها دارای روکش های مختلفی می باشد که هر کدام طرح، رنگ و جنس مختلفی دارند.
انواع ام دی اف در بازار:
ام دی اف به دو صورت خام و روکشدار در بازار موجود می باشد. انواع گوناگونی از روکش ام دی اف شامل روکشهای چوبی روکشهای کاغذی، روکشهای پی وی سی، روکشهای ملامینه و … میباشد.
ام دی اف مات در واقع همان ام دی اف است که با روکش ملامینه مات روکش شده است. برای جلوگیری از ایجاد خطو خش روی ام دی اف در زمان حمل و نقل روی ورقهای ام دی اف را عمدتا بوسیله یک لایه پلاستیکی سلفون مانند می پوشانند این روکش تا پایان مراحل نصب محصول نهایی بر روی آن باقی میماند. عمده کاربرد ام دی اف مات در ساخت کابینت آشپزخانه می باشد.
رنگ بندی ام دی اف مات:
رنگها این قابلیت را دارند تا ظاهر فضایی همچون آشپزخانه را متفاوت کرده و حس آن را تغییر دهند. آن ها می توانند دلگيرترين و تاريک ترين فضا را به فضایی روشن و جذاب تبدیل کند. آن ها حتی می توانند به وسعت فضا کمک کنند. چنانچه فضایی کوچک و تاريک دارید نیاز به رنگهاي گرم و روشن خواهید داشت تا با کمک آن فضا را روشن نمایید. همچنين يک فضاي بزرگ و بي روح نيازمند رنگهايي تند و جذاب است. از این رو می توان گفت رنگ بندی ام دی اف مات نقش مهمی در زیبایی و کاربردی کردن فضا دارد.
شرکت فضا گویا یکی از کامل ترین رنگ بندی های انواع روکش ام دی اف را دراختیار دارد. پس از این که در مرحله اول ام دی اف دلخواه خود را انتخاب نمودید، ستون کناری آن مربوط به انتخاب نوع پلیت است که در انواع براق، برجسته، برفی، هایگلاس و فورمیکا (ورق hpl) قابل انتخاب هستند.
پس از آن می توانید رنگ mdf را مشخص کنید. رنگ روکش ام دی اف میتوانند سفید یخچالی، افرا، نقرهای، وولی روشن، طرح چوب روشن، لارکس، زبراوود، ونگه، آنتیک کاج، راش ، آلدر، لیون، دابما، ماهاگونی، مشکی، ویکتوریا و کتان انتخاب شوند.
تنوع رنگ روکشهای mdf بسیار زیاد هستند و خوشبختانه با این کار بی پرت توانسته است هر سلیقهای را پوشش دهد. شما میتوانید رنگ انتخابی خود را نیز پیش از خرید روی مانیتور ببینید و از خرید خود مطمئن شوید. متخصصان این شرکت با تجربهای که در شرکت فضاگویا طی سالیان به دست آوردهاند، بهترین و پر کاربردترین رنگها را برای شما در سامانه بی پرت در نظر گرفتهاند.