13 سبک کابینت برای آشپزخانه (کلاسیک تا مدرن)


معروف ترین سبک کابینت آشپزخانه

اولین مرحله برای چیدن دکوراسیون آشپزخانه و کابینت آشپزخانه دانستن  جزئیات و شناخت  انواع سبک کابینت آشپزخانه می باشد. هر سبکی ویژگی های خاص خود را دارد و برقراری این سبک ها هستند که زیبایی آشپزخانه را منحصر به فرد می سازند. شما می توانید با در نظر گرفتن سلیقه ی خود یکی از سبک ها انتخاب کرده و طبق آن کابینت های آشپزخانه را سفارش دهید. در ادامه این مطلب می‌توانید با انواع سبک کابینت آشپزخانه به خوبی آشنا شوید و تفاوت های آن ها را بشناسید.

1- سبک مدرن

سبک مدرن


به طور کلی کابینت های مدرن کابینت هایی هستند که با خطوط صاف و منظم، با یک یا چند رنگ ساده  ساخته و طراحی شده اند. مهمترین فاکتور دکوراسیون مدرن  سادگی در تمام قسمت های آشپزخانه است. سطوح صاف و سیقلی مانند کابینت های هایگلاس براق در این دست قرار می گیرند. در سبک کابینت مدرن اشکال هندسی مانند چهار گوش ها و دایره واضح می باشد.
 

2- سبک کابینت ام دی اف امروزی

سبک کابینت ام دی اف

کابینت مدرن و کابینت امروزی دو نوع کابینت متفاوت هستند که اغلب با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. در قرن بیستم سبک کابینت مدرن رواج زیادی یافت. اما امروزه طراحان کابینت پا را فراتر گذاشته و کمی از قوانین سبک کابینت مدرن را جابه جا کردند. بطوری که شما با انتخاب سبک کابینت امروزی می توانید از خطوط بر هم زننده ی نظم و خطوط خمیده نیز استفاده کنید. که این کار در سبک مدرن رخ نخواهد داد. از ویژگی های سبک کابینت امروزی کاربردی ترشدن فضا است. کابینت های امروزی از حالت رسمی کابینت مدرن خارج شده و انعطاف پذیری بیشتری دارند. 
 

3-سبک کابینت صنعتی

کابینت صنعتی


کابینت های صنعتی از زمان  انقلاب صنعتی اروپا رواج یافت. این سبک بگونه ای است که انگار کابینت صنعتی نسخه بازسازی شده از یک ساختمان صنعتی است. استفاده از چوب در کنار فلزات از مشخصه های بارز کابینت صنعتی است.
 

4-سبک کابینت مینیمال

کابینت مینیمال


یکی از پرطرفدار ترین سبک ها در کابینت و دکوراسیون آشپزخانه، سبک مینیمال است. این سبک شباهت زیادی به سبک مدرن دارد. اما از آن آسانتر و راحتر است. رنگ های بکار رفته در این سبک عمدتا خنثی بوده و عناصر زرق و برق دار در این کابینت ها استفاده نمی شود. سفید یکی از رایج ترین رنگ ها در طراحی کابینت آشپزخانه به سبک مینیمال است. با انتخاب این سبک لازم است تمام اشیا اضافی را حذف کنید. یکی دیگر از مشخصه های این سبک بکار بردن دو رنگ متضاد در کنار یکدیگر است. این تضاد می تواند خنثی بودن و یکنواختی فضا را کاهش دهد و تعادل را برقرار نماید.

5- سبک کابینت  انتقالی یا ترنزیشنال

کابینت  انتقالی یا ترنزیشنال


سبک کابینت انتقالی (transitional) یکی از پرطرفدارترین سبک‌ها در بین سبک های کابینت می باشد. در واقع این سبک کابینت را پلی بین کابینت سنتی و مدرن می دانند. اگر به هر دو سبک مدرن و سنتی علاقه مندید این سبک یک تعادل بین سبک مدرن و کلاسیک ایجاد خواهد کرد. در کابینت به سبک انتقالی تمایل دارند از رنگ های خنثی استفاده کنند. همانگونه که در تصویر مشاهده می کنید درب ها و دستگیره ی کابینت به سبک سنتی هستند اما نظم و خطوط مربوط به سبک مدرن می باشند.

6- سبک کابینت اسکاندیناوی

کابینت اسکاندیناوی


سبک کابینت اسکاندیناوی به نمایش گذاشتن سادگی زندگی مردم در شمال اروپا است. کابینت های اسکاندیناوی نزدیک به سبک مینیمال است. یا بلعکس این سبک مینیمال است که با الهام گرفتن از سبک اسکاندیناوی بوجود آمده است.  

7-سبک کابینت سنتی غربی

کابینت سنتی غربی

در سبک کابینت سنتی غربی شاهد بکار رفتن المان‌های کلاسیک به همراه لوازم مدرن و امروزی هستیم. تنوع بافت از دیگر ویژگی های این سبک است. بکار بردن کابینت های امروزی در کنار دیوارهای سنگی این سبک را به نمایش گذاشته است. سبک کابینت  سنتی ریشه در حساسیت‌های اروپایی در طراحی آشپزخانه دارد.

8-سبک کابینت فرانسوی

 کابینت فرانسوی


فرانسوی ها علاقه ی زیادی به رنگ‌های گرم و ملایم مانند طیف‌هایی از قرمز، زرد، طلایی دارند. در میان انواع سبک های کابینت آشپزخانه در این سبک از ظروف تزئینی نیز استفاده می شود. همانگونه که در شکل زیر می بینید درب های کابینت نیز دارای قاب و دستگیره هایی هستند که اندکی با دیگر سبک ها فرق می کند.

9- کابینت آشپزخانه شبی شیک (shabby chic)

 کابینت آشپزخانه شبی شیک

در سبک شبی شیک شاهد دکوراسیونی  با سبک قدیمی، رنگ‌هایی با طیف سفید، وسایل تزئیینی عتیقه و… هستیم که ما را به یاد کاخ‌های فرانسوی و انگلیسی خواهد انداخت. ایجاد فضایی با احساس ملایمت و ظرافت از ویژگی های این کابینت ها می باشد.

10-سبک کابینت هالیودی

کابینت هالیودی


سبک کابینت هالیودی یکی از انواع سبک های کابینت آشپزخانه می باشد که در طراحی آن تمایل بسیاری به لوکس و باشکوه تر کردن آَشپزخانه وجود دارد. از ویژگی‌های بارز این سبک می‌توان به استفاده از لوازم پر زرق و برق اشاره کرد. در کابینت های هالیوودی بیشتر از رنگ های خیره کننده مانند طلایی بنفش، قرمز و فیروزه‌ای استفاده می کنند.این فضا شما را یاد فیلم های هالیوودی خواهد انداخت. این کابینت ها به کابنیت های لاکچری نیز معروف هستند.

11-سبک کابینت ساحلی

کابینت ساحلی


این سبک کابینت  که با نام سبک همپتون (hamptons) نیز در بین مردم رواج دارد، از مناطق ساحلی آمریکا الهام گرفته شده است. از ویژگی‌هایی بارز این سبک استفاده از رنگ آبی و سفید یا سبز در کنار یکدیگر است.این طرح با هدف ایجاد حس آرامش برای افراد می باشد و استفاده از آن در خانه های ساحلی رواج زیادی داد. 

12-سبک کابینت  بوهمیان

کابینت  بوهمیان


سبک بوهمیان نیز یکی از سبک های پرطرفدار در میان طراحان کابینت است. در این سبک تقریبا هیچ قانونی شما را محدود نخواهد کرد. کابینت های به سبک بوهمیان نوعی سبک کولی وار را در طراحی آشپزخانه به کار می برند. این سبک به نوعی نشان دهنده ی سلیقه ی شما نیز میباشد تا آشپزخانه ی خود را به یک اثر هنری تبدیل کنید. شما برای این کار از هر رنگی می توانید استفاده کنید. 

 13- سبک کابینت روستیک

کابینت روستیک


کابینت روستیک به معنای کابینت رنگ و رو رفته  می باشد. در این سبک کابینت معمولا از سنگ و چوب استفاده می شود. طراحی کابینت  با سبک روستیک، فضایی صادقانه و بی ریا را خلق می کند. با این سبک به دنیایی از سادگی و بی آلایشی قدم خواهید گذاشت. در ساخت کابینت روستیک از فلز‌های زنگ زده و چوب‌های پوسیده استفاده می شود. البته ظاهر آن ها اینگونه است و به خودی خود طول عمری مانند سایر کابینت ها دارد. اگر به نوستالژی علاقمندید پس این سبک برای شما خلق شده است.
 

همانگونه که مشاهده کردید انواع سبک کابینت بسیار متنوع هستند. اما هیچ یک از این سبک ها نباید ذهن شما را محدود کند.اشما با سلیقه و نیاز خود می‌توانید این سبک ها را کاربردی تر کرده و سبک مخثوث خود را پدید آورید.

در این مطلب به معرفی انواع سبک کابینت آشپزخانه پرداختیم. کابینت های آشپزخانه ی شما از کدام سبک پیروی می کند؟ 
 

خروج

سبک کابینت خود را انتخاب کنید.

سفارش کابینت آشپزخانه (مشاوره رایگان)